11 Nisan 2019 Perşembe

İmamoğlu' nun Oyununu Yaptılar! Mazbata...

Büyük gündem olan seçim sürecinde konuşulan büyük meselelerden birisi de İmamoğlu ve Binali yarışıydı. Bu yarışta ise İmamoğlu' nun mazbatasının verilmeme meselesi gündem olmuştu. Bunun oyununu yaptılar! İşte detaylar...




Seçimden sonra İmamoğlu' nun oy sayımlarında üstünlüğü olduğu halde tekrar tekrar sayımların yapılması ve  galibiyetinin resmileşmemesi yüzünden mazbatasının verilmemesi oyuna da konu oldu! 

Hedef 39 Sandığa Ulaşmak! 


Bu tuhaf ve ilgi çekici söz konusu oyunda amaç 39 sandığa ulaşıp, sandıkları toplamak ve oy farkını artırmak! 

İnternet ortamında Mazbata Online olarak yayılan bu oyunda sandıkları topladıkça aradaki oy farkı yükseliyor ve tüm sandıkları toplayıp mazbatayı almak amaçlanıyor. Oyun anında Ekrem İmamoğlu' nun seçime ilişkin konuşmaları da oyuna dahil oluyor. Oyunu tamamlayıp mazbatayı alınca da İzmir Marşı çalıyor. 

Bu ilginç oyunu bir mizahi araç olarak düşünüp bir tür girişimcilik olarak da düşünmenizde fayda var. Zira oyun İmamoğlu' nu küçük düşürmek ya da yüceltmek gibi amaçlara hizmet etmemektedir. 


Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.