4 Nisan 2019 Perşembe

Dent Nedir? Dent İle Bedava Tl Kazanmak!


Dent Nedir? Dent İle TL Kazanmak! Dent İle Para Nasıl Kazanılır? 

Dostlar size Dent' in ne olduğundan ve nasıl bedava tl kazanılacağından, bu tl ile ne yapılabileceğinden bahsedeceğiz.


Öncelikle Dent; borsalardaki BTC gibi işlem gören bir coin ismidir. Burada bahsettiğimiz Dent ise bu coinin mobil uygulamasıdır.

Adamlar coinin adını hızlıca duyurup ses getirmek için bir kampanya yapmışlar. Bizce başarılı da olmuşlar. Çünkü herkes uygulamasını indirip bedava tl kazanma peşinde. Tabi bu coine ne kadar katkı yapar orası şaibeli :))

Nasıl Tl Kazanılır? Sistemi Nedir? 


Neyse gelelim konumuza, bu kampanya sayesinde sizler bu uygulamayı indirip üye oluyorsunuz. Üyeliğinizi kendi telefon numaranızla yapmalısınız. Üyeliğinizin onayı için sizden sms ya da arama doğrulaması isteyecektir. Sizde hangisini isterseniz seçip telefon numaranızla üyeliğinizi doğrulayın. Ardından sizden Facebook, Gmail ya da manuel bir üyelik isteyecek. Buradan manually seçeneğini seçip rastgele isimlerle bir profil oluşturabilirsiniz.

Uygulamaya kayıtınızı tamamlayıp giriş yaptıktan sonra sağ üstte coin miktarınızı görebilirsiniz.
Aşağı tarafta ise İnvite Friends kısmından referans linkinizi almalısınız. Çünkü işlem burdan sonra başlıyor.

Bu linkle arkadaşlarınızı uygulamaya davet edip uygulamaya üye olmalarını sağlamalısınız. Arkadaşlarınız sizin referans linkinizle üye oldukça sizin dentcoinleriniz birikecek. Bu biriken dentcoinleri telefon numaranıza tl olarak transfer edeceksiniz.

Puanlarımı Nasıl Tl Olarak Alabilirim?

Biriken puanınızı hattınıza tl olarak göndermek için şunu yapmalısınız 
Send Top-Ups To yazısının altında +1 234 yazılı kutucuk var, oraya telefon numaranızı yazıp gönderimi gerçekleştirebilirsiniz.

Tabi her operatör için puan - tl oranı farklıdır.

Turkcell: 

Eğer Turkcell operatörünün bir numarasına gönderim yapacaksanız; günde bir defa gönderim yapabilirsiniz. 30 tl gönderim için ise 13000 dentcoin olması gereklidir.

Vodafone:

Vodafone operatörü için ise yine günde 1 defa gönderim sağlayabilirsiniz. Bu operatörde ise 25 tl yükleyebilmek için 10.912 dentcoine sahip olmalısınız.

Türk Telekom:


Türk Telekom operatörü içinde yine günde 1 kez gönderim yapabilirsiniz. Türk Telekom operatörü içinse 20 tl için 8.458 dentcoine ihtiyacınız var.

Tl kazanmanızda başarılar diler, konu linkini arkadaşlarınızla paylaşmanızı rica ederiz:))

Bildiğimiz şeyler arttıkça, bilmediğimiz şeylerin ne kadar çok olduğunu daha iyi anlarız, çünkü onların çerçevesi büyüdükçe, bilinmeyenlerle olan temasları da artar.